En sammanfattning av året 2023


Ska försöka göra en sammanfattning av detta år.. Jag vill så kunna säga att det har varit en fantastiskt år, men detta är har varit allt annat en fantastiskt. Klart det har funnits några ljusglimtar, men 2024 kan inte bli värre iaf så jag ser framemot vad som komma skall.
2023 har kantrats av sjukdomar hos nära och kära, tre dödsfall hos älskade familjemedlemmar, mitt mående har varit som en berg och dalbana och jag har försökt hitta ett nytt sätt att leva på. 
 
Januari månad var en bra månad. Där skedde många och långa promenader, min syster tog examen och hade mysiga dagar tillsammans med mina vänner. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

 
Även februari var en bra månad med många promenader, mys med mina älskade djur samt snölek med Nocco, vilket han älskar. Jag kom igång med gymmet igen och hade datenight med Nicke när vi firade 9 år ihop. 
(null)

 
Sen kom mars och det började bli vår. Jag fyllde 30 år, vilket har varit extremt jobbigt och mycket ångest. (Avskyr att bli äldre), men när jag väl kom över 30 strecket var det helt okej. Blev överraskad av min sambo till Stockholm där vi bodde på ett slott, vi var på bio, åt gott och hade en dag full av aktiviteter. Firade även min pappa och Niklas som fyllde år. 
Sen började allt jobbigt.. fick börja med att ta farväl av min fina Bella som varit med mig i 8 år. Det var tungt att låta henne somna in, men jag vet att jag gjorde rätt. Älskade skruttkanin vad jag saknar dig. Bingo stackaren blev väldigt ensam, men jag fick ägna mycket tid åt honom. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
I april blev jag firad av mina finaste vänner med en dag på Kosta Boda Art Hotel är så tacksam för dessa personer. Vi shoppade, åt gott och var på spa. Firade även påsk med världens bästa familj. Sista gången både mamma och Ikaros var med. Promenader och träning fortsatte. 
(null)

  (null)

(null)

(null)

I maj började vi med att plussa på stickan och det var med en skräckblandad förtjusning, men självklart det bästa med detta året. Även denna månad fortsatte jag att träna och gå promenader. Fick även min sista promenad tillsammans med mamma i solen. Vi skaffade hem en ny familemedlem och Cocos blev Bingos nya vän. 
(null)

 
I början av juni hände mycket Nicke opereades för diskbråck och min älskade mamma somnade in efter ha kämpat med både MS och diabetets i många år. Här vändes livet upp och ner. Min fina mamma som aldrig fick veta att hon skulle bli mormor, min fina mamma som jag aldrig fick säga hejdå till. Hela mitt liv rubbades då jag jobbat helger hos min mamma sålänge jag kan minnas. Här började ett nytt liv var tvungen att hitta mig själv och vem jag skulle bli samtidigt som jag behövde bearbeta sorgen av mamma. 
Livet fortsätter ändå och min syster blev 25 år, vi firade midsommar och berättade för våra nära och kära att vi väntade en bebis. 
(null)

 
I juli var begravningen för mamma. Tung dag, men en fin dag. Jag försökte leva under sommaren och inte bara grotta ner mig i negativa tankar. Ölandstripp, aboda med min finaste vän, en tur till Stockholm, fortsatte med träning, diggiloo med Nicke och svärmor och många dagar tillbringades med pappa. Var även på älgsafari med min älskade kollega och hennes barn. 
Hann med en mysig dag på teatern med pappa och Denise i Kalmar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
Augusti började med jordfästning för mamma, vi var på bröllop i jönköping hos min fina vän, var på ultraljud, en tripp till ullared, tog gravidbilder, skogsturer, träning och promenader. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

September kom och värmen höll i sig. Grillkväll hos pappa, träning, började köpa julklappar, hälsade på mamma massor, firade bästa Susanne. 
 
Oktober bjöd på promenader, gå igenom mammas saker, firade svärmor som fyllde år, även Liam på sin 1 årsdag. Vi fick ta bort vår älskade Ikaros som plötsligt blev sjuk. Saknade hund. 
(null)

 
I november fick jag en babyshower, tacksam för mina vänner som kommer finnas i lillens liv. 
(null)

(null)

(null)

(null)

I december slutade jag jobba inför BF. Hann fixa massor inför julen, ha kalas för Nickes pappa, det kom massor med snö, julbord på jobbet, grattade mamma och farmor på deras födelsedag och firade jul med mina nära och kära även om det varit tomt i år. 
(null)

 
Nu är det snart nyår som kommer firas med familjen om jag inte ligger på förlossningen innan. Nu hoppas jag bebis kan hålla sig inne till 1/1-24 åtminstone så jag får en nystart efter detta skitår. 
 
Gott nytt år mina fina läsare!

RSS 2.0