En sjuk hĂ€ndelse 😼

Ni som kĂ€nner mig vet att jag Ă€r rĂ€dd för katter. Efter denna hĂ€ndelse blev min rĂ€dsla inte bĂ€ttre. 

Min vovve har varit lite loj denna vecka och i stort sĂ€tt inte velat lĂ€mna tomten sĂ„ nĂ€r jag igĂ„r fick med honom pĂ„ en kvĂ€llsrunda var jag rĂ€tt stolt. Vi busade, lekte och han var glad. 🙏 Innan min historia fortsĂ€tter sĂ„ vill jag tillĂ€gga att han varit hos veterinĂ€ren och behandlas för urinvĂ€gsinfektion. 

Hur eller hur nĂ€r vi nĂ€stan Ă€r hemma har vĂ€l mellan 150-200 meter kvar. (Vilket i detta lĂ€ge kĂ€nns som flera mil). Nocco ska precis kissa en sista gĂ„ng och ut ur busken flyger en katt. Jag fĂ„r bort Nocco rĂ€tt snabbt, men katten ger sig inte. Han flyger pĂ„ Nocco som skriker högt och min första tanke var bara katten inte  trĂ€ffade ögonen. 
Jag lyckas trycka Nocco bakom mig och försöker skrĂ€mma katten som inte backar utan gĂ„r till attack mot mig. 😼

Ser bara en utvĂ€g och vi börjar springa hem och som tur var samarbetar Nocco och löper han med. Men dĂ„ börjar katten jaga oss. Vi kommer in pĂ„ tomten samtidigt dĂ„ katten tog en genvĂ€g under alla buskar. 
Som tur var glömde jag lĂ„sa dörren sĂ„ vi hinner in. NĂ€r jag stĂ€nger dörren stĂ„r katten precis utanför. Jag börjar skaka och Nocco blöder förfullt pĂ„ nosen. Men vi överlevde. 
Man skyller sĂ„ ofta pĂ„ hundĂ€gare och alla fel vi gör, men var Ă€r kattĂ€garens ansvar? Jag hade precis lyckats fĂ„ kunna gĂ„ förbi en katt och nu Ă€r all trĂ€ning förstörd. đŸ˜«

Idag Ă€r han mammig min Nocco. ❀
(null)
❀
RSS 2.0