då var det snart helg igen

Hej på er finisar!
 
Hoppas allt är bra :)
Med mig är det bara bra och jag älskar att jobba med barn. Funderar faktiskt på att bli förskolelärare nu.. ojoj, men det är så svårt att veta vad man vill. :)
Tog mig ett pass på gymmet idag med och det var skönt hade glömt hur skönt det är att träna! Skulle vilja bli pt med åh det är inte lätt.
 
Nu ska jag kolla lite tv och film kanske och sen blir det sova.
 
Puss på er!
 

Grattis bästa gammelmormor på din 100 årsdag! ♥

Dags att åka och fira min lilla gammelmormor som fyller 100 år idag!
love you!
 
Grattis på din dag! :)

Hästar finns inte, hästar finns i allt?

Är det bara jag som tycker att hästar börjar gå till överdrift? Jag menar ena sekunden finns inte hästar alls och nu finns dem i allt. Jag hörde igår på radion att hästkött tydligen ska finnas i ikeas köttbullar och att man nu tog bort alla köttbullar.
Jag blev lite ledsen för jag älskar ikeas köttbullar.. och om vi inte fått veta att de var häst i dem hade vi ätit köttbullarna som vanligt.
 
Antar att jag "retar" upp alla hästälskare nu, men jag menar inget illa. Varför är hästar så speciella då? Jag menar vi äter ju både ko, gris, höns, kycklingar, kaniner och gud vet vad. Varför hör man inget om det? Det är också husdjur precis som hästar så varför göra en så stor grej av det?
Vill man inte äta häst gör inte det då, vill man inte äta ko, gris eller något annat djur gör inte det. Välj själv vad ni vill äta. Bara du vet vad det är för kött så har man en egen vilja att bestämma om man vill äta det eller inte.
 
Jag är inte värsta köttälskaren, men jag tycker man kan göra samma uppståndelse om alla djur bara.. Blir så trött lägg ner! Alla djur ska väl visas med samma respekt isf!
Puss och kram!
RSS 2.0